sponsor

READ , RATE and GET MONEY

Wednesday, June 23, 2010

DRAMA KOREA : YOU ARE BEAUTIFUL

Assalamualaikum dan HI!!! Jumpa lg

Post kali ni, aku nak bagi sinopsis serba sikit drama lakonan Jang Geun Suk. Aku baru separuh tengok cerita ni. Best!!Kelakar.


YOU ARE BEAUTIFUL
cam alam fantasi plak cover cd ni


Tae Kyung(Jang Geun Suk),merupakan ahli group A.N.JELL.Disebabkan ada masalah vocal,Tae Kyung terpaksa cari penyanyi baru, untuk jadi back-up dia. Hendak dijadikan cerita,ahli baru Mi Nam, buat plastik surgery, nak cantikkan matanya lagi.Entah dimana silapnya, matanya bengkak. Manager,Mi Nam, mempergunakan adik kembar Mi Nam (perempuan),Mi Nyu(Park Shin Hye)untuk menyamar sebagai abangnya. Pada asalnya, Mi Nyu tak mahu, sebab dia nak jadi nun(biarawati). Tapi terpaksa mengalah kerana tidak mahu peluang untuk abangnya popular disiakan begitu sahaja.Kehadiran Mi Nyu memang tidak disenangi oleh Tae Kyung).Banyak babak-babak kelakar waktu ni. Dalam pada masa yang sama juga, Mi Nyu masih mencari ibunya. Bagi Mi Nyu, jika dia popular mesti lagi mudah dia hendak mencari ibunya.

Episod: 16

Pelakon
Jang Geun suk sbg Hwang Tae Kyung
Park Shin Hye sbg Go Mi Nam(lelaki), Go Mi Nyu (perempuan)
Lee Hong Ki sbg Jeremy
Jung Yong Hwa sbg Kang Shin Woo




Lagu ni best.....what should I do...

credit to S830701@youtube



3 comments:

  1. hoho...
    dah tgk cter ni...
    best gak laa..

    ReplyDelete
  2. dah tengok habis dah, sangat best! hha ;D

    ReplyDelete
  3. suka sangat... besh...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails